Széchenyi 2020

 

 

 

Technológia fejlszetés a TűZGÁTLÓ AJTÓ Kft.-nél

A TŰZGÁTLÓ AJTÓ Kft. máriapócsi telephelyén tűzgátló ajtók gyártása érdekében lapszabászgépet, csapozókocsis asztalos marógépet, hidraulikus keretprést, hidraulikus hőprést, kontaktcsiszológépet, négyfejes profilozó automatát, valamint cnc megmunkálóközpontot vásárolt meg a Széchenyi 2020 program keretében elnyert 38,34 millió forintos támogatás segítségével.

A TŰZGÁTLÓ AJTÓ Kft. 2011-ben alakult, magyar magánszemély tulajdonosi háttérrel. Társaságunk egyedi kialakítású, a vevői igények maximális figyelembe vétele mellett készít biztonsági nyílászárókat. Társaságunk fő profilja a fa tűzgátló ajtók gyártása, mivel sok helyre a hagyományos fém tűzgátló ajtók nem felelnek meg. Az új építésű szállodákban, hotelekben a jogszabályi változás szerint, már tűzgátló ajtókat kell beépíteni szobaajtóknak is. Így társaságunk célja ezen igények kielégítése, valamint az, hogy a beruházók hazai gyártású, minősített tűzgátló ajtókat tudjanak megrendelni, ezzel is támogatva a hazai kkv szektort, lehetőséget biztosítva a munkahelyteremtésnek.

Fejlesztésünk célja volt egy olyan mértékű technológia fejlesztés, mely társaságunk kapacitását növeli, ezáltal az eddig meglévő- és az új vevői megrendeléseket ki tudjuk szolgálni, valamint más társaságoktól függetlenedni tudjunk. További célunk volt kapacitásunk bővítése, beszállítói kapcsolataink bővítése, valamint a gyártási idő csökkentése mind a szériagyártás, mind pedig az egyedi ajtók gyártása területén.

A projekt keretében megvásároltunk 1 db scm SI400 Class CE normás lapszabászgépet, 1 db scm TF 130 TL Class CE normás csapozókocsis asztalos marógépet előtolóval, 1 db STROMAB STH2500 ORA CE normás hidraulikus keretprést, 1 db ORMA NPC 3000/S DIGIT CE normás hidraulikus hőprést, 1 db scm SANDYA 300 RCS110 CE normás kontaktcsiszológépet, 1 db scm PROFISET 60 CE normás négyfejes profilozó automatát, valamint 1 db scm TECH Z2-31C CE normás cnc megmunkálóközpontot. A gépek korszerű, az európai minőségi követelményeknek megfelelő berendezések.

A fejlesztés során beszerzett gépeket azonnal hasznosításba vettük, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódtak a társaságunk napi működésébe. A társaságunk megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszközök működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához.

A projekt megvalósítása hozzásegített minket versenyképességünk javításához és a bevételeink növeléséhez. Továbbá a projekt eredményeképp képesek vagyunk vevői megrendeléseinket kapacitásunk bővülése után maradéktalanul kiszolgálni, illetve az egyedi vevői igényeket is kielégíteni. A projekt során megvásárolt eszközök a minőségi technológiát testesítik meg, és mindenben megfelelnek az Európai Unió által támasztott szigorú biztonsági előírásoknak.

„A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, a közel 38 millió forint európai uniós támogatás segítségével.”

„A projektről bővebb információt a www.tuzgatloajto.net oldalon olvashatnak.”

További információ kérhető:
Tejfel Miklós
Elérhetőségeink: telefonszámunk: +36(30)992-7072, e-mail címünk: tuzgatlos@gmail.com
A projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.2-15-2015-02187
Befejezés időpontja: 2017.06.27.;
Támogatás aránya: 70%
Megvalósítás: 4326 Máriapócs, Vasút utca 100

 

 

Elérhetőség

Tejfel Miklós:
06-30 / 9927-072
06-30 / 6769-798
E-mail: tuzgatloajtokftgmail.com

Képek